3 Kasım 2013 Pazar

Türkiye'nin En Büyük İlahi Sitesi



İnsanların hayatında çeşitli çeşitli aşık olabilecekleri unsurlar vardır. Bazıları annelerine çok tutkun olurlar ve annelerine duydukları aşk hiçbir şeyin önüne geçmez. Bazıları sevgililerine duydukları aşk ile tarihe geçerler. Bazıları ise Allah sevgisi ile dolup taşarlar ve Allaha olan tarifsiz aşkları ile O’na karşı sürekli ibadet etme isteği ile dolarlar.
Böyle insanların hayatlarına müzikten daha çok ilahiler ve insanın duygularını gıdıklayan ezgiler dinlemek ön plandadır. Durum böyle olunca ilahi dinlemek için insanların başvurduğu kaynak ihtiyacı artmıştır. İşte bu noktada ilahi severlerin imdadına yetişen websitemiz ilahidinle-tr  içeriğinde barındırdığı 2000’e yakın ilahi ile siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetindedir.
Sitemizde barındırdığımız ilahilerin tek amacı sizlerin bu ilahileri dinleyerek mutlu olması ve manevi şarj olmasıdır. İlahilerin sitemiz üzerinden indirilmesi ya da ücretsiz dağıtımının yapılması gibi durumlar söz konusu değildir. Bunun dışında aradığınız bütün ilahileri de sitemizde bulabileceğinizin garantisini veriyoruz.

Nasıl mı ?
Sitemizin çalışma prensibi en son çıkan ilahileri en kısa sürede sistemimize koyarak siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetine sunmaktır. Bu yüzden en güncel ilahileri başka yerde aramanıza gerek kalmadan sitemiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilir ve ücretsiz olarak ilahilerimizi dinleyebilirsiniz. Ayrıca eski ilahileri de ismin baş harfiyle arayabilme özelliği sayesinde kolayca bulabilirsiniz.
Sitemizin bir başka özelliği ise Popüler İlahiler menüsü altında yayınladığımız ilahilerdir. Bu bölümdeki ilahiler ziyaretçilerimiz tarafından en çok dinlenen ilahilerdir. Bu menüyü kullanma vesilesi ile daha önce hiç duymadığınız ve bilmediğiniz bir ilahiyi dinleyerek repertuarınıza bir ilahi daha katabilirsiniz.


Türkiye’nin en büyük ilahi dinleme sitelerinden biri olan web sitemizde en popüler ilahileri dinleyebileceğinizi hatırlatır ve siz değerli ziyaretçilerimizi de aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder