25 Ekim 2013 Cuma

300 milyon dolarlık Park Bosphorus kapılarını açtı


CVK Group'un Taksim Gümüşsuyu'nda 82 yıllık tarihi Park Otel yerine inşa etti Park Bosphorus İstanbul Hotel 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti. Otelin başkanlık suitinin fiyatları 20-30 bin Euro arasında değişiyor.

CVK Group'un Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi Park Otel'in arazisi üzerinde yeniden inşa ettiği Park Bosphorus İstanbul Hotel kapılarını açtı.
      
Park Bosphorus İstanbul Hotel, 137 bin metrekarelik arazi üzerinde"Delux Hotel" klasmanında hizmet verecek.
      
2011 yılında CVK Turizm Grubu'na geçen Park Bosphorus İstanbul Hotel, 82 yıllık tarihi Park Otel'in yerine inşa edildi.
      
300 milyon dolarlık yatırım
      

CVK Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik, turizm alanındaki en önemli yatırımları olan Park Bosphorus İstanbul Hotel’in inşaatını tamamlayarak, Türk turizminin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Otelin 82 yıllık Park Otel’in temelleri üzerinde yükseldiğini belirten Çevik, "CVK Grup olarak yıllardır atıl olan bir yapıyı 300 milyon dolarlık bir yatırımla, İstanbul’un siluetine uygun lüks bir yapıya dönüştürdük. Park Bosphorus İstanbul Hotel ile Park Otel’in ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
Çevik, otelde 560 kişilik bir istihdam sağlayacaklarına da dikkat çekti.
20-30 BİN EURO
22 ayar altın kaplamalı muslukları 512 metrekare iç hacmiyle Türkiye'nin en büyük başkanlık süitine sahip olan Park Bosphorus İstanbul Hotel,  20- 30 bin Euro arası değişen fiyatlarıyla dünya başkanlarını ve önemli iş adamlarını ağırlayacak.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder